sobota 12. března 2016

Nedočkavá....

 
je po mě...
 
takže Anni už malovala vajíčka minulý týden... byly to takoví předjezdci... chvíli jsme na ně koukali a pak šly rovnou na chleba s máslem... vajíčko na kolečka a na chleba s máslem, jedno z mých nej jídel,  tohle pro mě vždy bude zkrátka delikatesa...
 
Na bolavé nohy jsem si koupila Voltaren gel... myslím, že je to jen nezvyk, že si na ty kilometry nachozené v IKEA nohy zvyknou a bude líp. Jinak moc líp není... pc mi zmizel ze stolu, prý nenávratně do jiného oddělení :(  .... na tohle pracuj na pc, ale bez pc si tak nějak těžko zvykám, stejně tak na jiné podivné záležitosti.
Kolikrát si řeknu stojí ti to za to? Proč tady jsi? že by z lásky k IKEA, ke Švédsku... jestli já nejsem cvok...
 
hezký večer,
 
i.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 



 
 



 


 
 



 


 
 
 


 
 

 
 

 


 


 
 

 



 



 


 



 


 
 

 


 













 


14 komentářů:

  1. Ahoj, moje známá pracovala v IKEA v Praze a doslova od nich utekla. Mladá bezdětná chytrá holka. Že by platilo osvědčené: Kdo uteče, vyhraje?
    Moc ráda čtu tvůj blog a držím palce Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Anni je vždy připravená. Myslím, že v srpnu začne zdobit stromeček. Jinak se přidávám a držím palce taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Hm...pěkné... dobrý nápad...hezké syté barvy....v čem jste, prosīm, barvily? Pozdravy a s přáním hodně pracovních úspěchů Jana z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky Jani... barvily jsme úplně tou nejvíc obyč barvou myslím, že ovo...

      Vymazat
  4. A je super, že sa farba drží len vajíčok, u nás by to isto tak nebolo:-)
    Je to tak veselé zas!
    Ty si v IKEA výnimka, si výnimočná, teda úplne mimo pravidiel....drž sa!

    OdpovědětVymazat
  5. Chjo a já doufala, že konečně od někoho uslyším, že nastoupil po dlouhé roičovské do práce a je to super... Ale vztahy na pracovištích jsou snad čím dál horší... Mám se na co (ne)těšit... Přeji hodně síly( (ale hlavně s ní šetřit, ať se tam nezničíte). Hana

    OdpovědětVymazat
  6. Myslim, ze detske tvoreni je proste casove neomezene, hlavne kdyz tvori - kdykoliv, cokoliv:-). A ty uzasne syte barvy na vajicka jsou OVO? Ja mivam casto takove bledule:-(. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, myslím, že ovo určitě... jen jsem neměla ocet, tak jsem kápla trochu citrónu :)

      Vymazat
  7. ...no jestli neni cas zvednout kotvy a jit dal, myslim, ze toto nemas zapotrebi a clovek ma taky nejakou hrdost.

    OdpovědětVymazat
  8. Každá zkušenost, i ta negativní, když máme správný postoj, člověka posune. Vydrž zatím, dej tomu chvíli čas,odejít můžeš vždy. Dcera pracovala v jedné nejmenované švédské nadnároní firmě ( nikoli IKEA), ta firma má dokonce určitou filosofii, s jakou se "prezentuje", např. týmová práce , důraz na komunikaci a pod. Skutek utek. Něco jiného je Švédsko, něco jiného Česko. Vždy je to závislé na postojích manažerů, kteří jsou v Čechách na vrcholu. V této firmě to byla naprosto nevyrovnaná žena, která "motivovala" zaměstnance metodou šikany. Otřesné.
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  9. Inko, asi bych se vydala jiným směrem... Zdraví máte jenom jedno, děti vyrostou ani nevíte jak rychle a potom budete litovat a být pořád ve stresu také není dobré. Kort ,když vás čeká první třída s malou ,bude třeba se jí věnovat.. Když vás čtu tak je mi líto, že vám nemohu pomoci třeba jen s Anikou, ale ode mě jste hodně vzdálená.
    Hezký zbytek dne.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  10. Ked sa chces rozviest, zevraj sa na to vyspi a na druhy den uvidis. Ked sa ti nepaci nieco v zamestnani, vyspi sa na to par krat a uvidis. Ja som odisla z dobre 'prace dobre platenej, pre sefku. Na mne si nikto nebude vybijat svoje komplexy. Nikdy som nelutovala. Tie farebne vajicka sa mi pacia, krasne farby. Ale hlavne fotky su krasne.

    OdpovědětVymazat
  11. Mila Inko. Si v nezavideniahodnej situacii. Ani bude prvacka a to nie je iba zaviest do skoly a zo skoly, ale i venovat sa uceniu. Ja som sice zastanca to, ze deti sa maju uci v skole a doma ivpba zopakovat, ale nie vsetky to tak zvladaju a prva trieda je veeeelmi tazka a dolezita. A druha vec je - ked clovek musi, zvladne vsetko, ale s ohladom na vek (tvoj, moj), uz nie sme mladice a napriek tomu, ze chceme (s vekom sa zvysuje vytrvalost a klesa rychlost), nase telo sa opotrbovava viac a hlasi nam to intenzivnejsie ako pred dvadsiatimi rokmi. Prajem vela energie a sil. Skus to v Ikea vydrzat co najdlhsie, pocas prazdnin uvidis co bude. Dizajner v Ikea bude na pohovoroch zniet dobre v pripade balsie hladania zamestnania.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je škoda, že se Ikea nevyvíjí podle vašich představ, měla jsem z předchozích příspěvků pocit, že je to práce snů! Neznám pozadí, ale co si budeme povídat, i když se tak snaží neprezentovat, je Ikea velký "moloch" a tam se asi individualismu moc nepřeje. Ale snad se vše v dobré obrátí, hodně sil přeji!

    OdpovědětVymazat