sobota 7. listopadu 2015

Už v tom zase lítám....

 coffee, čokoláda....jazz...
 
... prostě blaho...
 
 Projít se venku ve spadaném listí, pustit si Davise M.... dát si kávu a něco sladkého... áách...
 
 Jo, opět piju kávu, protože je úžasná a sladkožravost mě bohužel provází celý život... po té dvouměsíční pauze se snažím jen decentně a kvalitně... kousek biočokolády, špaldovou sušenku, resp. sušenky a modlím se, abych se nerozšoupla ještě víc...
 
....protože po neuvěřitelné, téměř měsíční pauze, opět migréna a příšerná... už druhý den... tak nevím, jestli to je o kofeinu nebo čokoládě, což jsou známí spouštěči nebo prostě jen náhoda...
 
 
hezký večer,
 
i.
 
 
 
 
 
 


















 
 




 
 

















 
 
 


 
 







17 komentářů:

  1. Inko, hlavně ať je rychle pryč!! Já tento týden 4!!děsné dny s migrénou, tak příšernou, že jsem bušila hlavou do zdi... Pa T.
    P.S.mám super zprávy- napíšu Ti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer,dole v komentáři píšu Janě o přípravku "Magnetrans",sama jej užívám,mám migrenu hodně let,po tomto úleva.vyzkoušejte,přeju ,aby to pomohlo,Helena.

      Vymazat
  2. Mila Inko,jestlipak to nebude tou inverzi,ktera cely tyden trapi taky naš kraj.
    Hlavně at jsi brzy v pohodě.
    Fotky užasne.Zdravim.V.

    OdpovědětVymazat
  3. Inko,
    dávej tělu, co si žádá. A sladkosti (jako biočokoláda nebo zdravé sladkosti) ti jen
    dodají energii a pohodu. Dělám to tak léta a je to fajn...A kávu - stále jen turka z
    kvalitní kávy.

    OdpovědětVymazat
  4. MD som počúvala, kým som sa nevydala a chvíľu aj pri prvých dvoch...potom bola iná ,,serenáda,, v hlave :-)
    Klimatické zmeny sú na jeseň ťažké.
    Včera mierne kropilo.
    Ale dnes ráno svieti slnko a dvor vonia ako v neskoré leto. Máme aj ranné mrazíky a sychravo.
    Mladí nie sú doma , museli sme pokračovať v práci na patiu.....tú krásu vnímam len z okna, možno dnes sa rozpohybujem, aby sa vrátila energia.
    Ale teším sa na pondelok ....
    Užívaj ako sa len dá !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inka boli sme vonku, v lese, je tam cca 20 st., teda fén....ten je asi dosť veľkým spúšťačom, klimatický zlom....
      Drž sa !
      :-)

      Vymazat
    2. Alenko moc diky za info u nas je podobne jo fen je total spoustec... Anni boli v krku tak trcim doma... Napisu mejla jak jsem dopadla u moji MUDr...

      Vymazat
  5. Moc hezké fotky,skvěle napsané.Moc se mi tu líbí.
    Renča

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den,tak čokoládu a kafíčko mám taky ráda a taky trpím záchvaty migrény...již asi 20let...možná víc....
    při očním vyšetření mně p.doktor poradil,ať užívám "magnetrans",je to hořčík v sypké formě,nemusí se zapíjet a můžete ho mít kdykoliv po ruce i bez vody.p.doktor má migrénu taky,ty samé projevy-zvracení,průjem,bolesti hlavy,kdy se skoro rozcházejí lebeční švy....hořčík užívejte vždy kolem 16.hod.odpol.,tenkrát se nejlíp vstřebává. tak ať Vás migréna navždy opustí,to Vám přeje Helena z Moravsko-Slovenského pomezí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko strasne moc dekuji, takove rady jsou strasne cenne!!! nikdy jsem o tom neslysela... prosimmoc o info jestli to brat porad preventivne kazdy den nebo jen kdyz citim ze se zene migrena????? Moc dekuji <3

      Vymazat
    2. Přeju dobré ráno,já užívám magnetrans tenkrát,když si vzpomenu....ale můžeš na začátek třeba každý druhý den,a potom,jak se Ti to bude jevit. já když cítím,že by chtěla začít bolet hlava,okamžitě po něm jdu..
      kolikrát musela příjít moje obv.lékařka a dát mně injekce. ale je fakt,že od té doby,co hořčík občas slupnu,je to klidnější. trpí takto i moje dcera,takže máme neustále vzrůšo...cena magnetransu se pohybuje za 50 sáčků kolem 150kč. ale my,kteří jak výstižně píšeš,mlátíme hlavou do zdi,rádi zaplatíme cokoliv. produkt je jako "šuměnka" a je docela chutný. když ale začne migréna řádit ve 3hodiny ráno a "naplno",nepomůže ani magnetrans,ani prášky,nic...to se nedá nic pozřít a jenom se modlím,aby to brzo přešlo!!! dovolila jsem přejít na tykání,když už jsme takové spolutrpitelky...souhlasíš? tak Ti přeju hodně tvůrčí inspirace a ať hlavinka nebolí!!! Z Moravského Slovácka zdraví Helena.

      Vymazat
    3. m.j.máš hezké fotky. můj tatínek byl fotograf a je u nás na tisíce fotografií,jenom škoda,že to neumím jako on,ach jo.

      Vymazat
  7. Taky trpím na migrény a ten rozpustný horčík je fakt velká pomoc! Pusůůů <3

    OdpovědětVymazat
  8. Helenko moc dekuju za cenne rady!!! Tykani je to nejlepsi samozrejme! Ja bojuju s migrenou od mych cca 11 let tedy cely zivot, lepsi obdobi stridaji ty horsi...
    S tema fotkama, strasne me to bavi, ale technicky neumim fotit vubec nic neznam ani jak ovladat fotak apod planuju nejake skoleni na Nikon zrcadlovku tesim se moc az me do toho nekdo zasveti... Neco malo mi zustalo v hlave kdysi jsem dokonce studovala umeleckou fotku chvili na Opavske Universite jenomze to ta technika byla uplne nekde jinde fotky jsem si vyvolavala sama doma v koupelne atd hezky den a jeste jednou moc diky!!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. jéééé,taky jsem s tatínkem a později i sama dělala fotky v koupelně,ustalovač,vývojka,voda,leštička a různé jiné čarování,ten okamžik překvapení,jaké to bude????to je dávno pryč,dnes to práskám na "surový digitál",jak říká můj kamarád,a všechno v počítači. no jo,technika nás pomalu válcuje. ale moje sestra má starý foťáček a fotky "do ruky",žádný počítač. teď si chcu koupit nový foťák a dalekohled,abych byla patřičně vybavená na mé toulky přírodou.
    tak Ti přeju hezké podzimní dny v pohodě a bez bolestí hlavy,Helena.

    OdpovědětVymazat