čtvrtek 14. května 2015

Bad weather...

I love you.... nevím jestli je to hodně divná úchylka, ale zkrátka nevadí mi špatné počasí...  navozuje útulnou příjemnou atmosféru, klid... poslouchat déšť je pro mě balzám na duši...
 
Mám ráda procházky když je pod mrakem a klidně i když fouká nebo prší... vrátit se domů do tepla, dát si čaj... poslouchat déšť... tohle miluji.
 
 Ve většině domků ve Skandinávii je krb... lidé chodí na procházky v dešti i silném větru a ty návraty ke krbu jsou úžasné...
 
 
Bez slunce bych nevydržela, jako žádný člověk a sluneční energii potřebuji jako každý z nás, nicméně zataženo, déšť apod... mají pro mě zvláštní přitažlivost a atmosféru, kterou mám opravdu ráda...
i.
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 



10 komentářů:

  1. Tak na takomto mieste by asi ani mne nevadilo daždivé počasie. Tie fotky sú nádherné! :) Tá atmosféra ktorá z nich je cítiť je ..ach..waw :) Vždy ma priťahovali severské krajiny, tá kultúra, história, príroda... no až na to počasie. Dážď a také to "pod mrakom" počasie vo mne vyvoláva zlé pocity. Ale takto na fotkách je to nádhera .:)

    http://renkaartandlife.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to úplně stejně a nikdo to nechápe! Miluju, když prší a ty návraty domů, k čaji, dece a knížce! Mám ráda to "lenošivé" počasí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mám rovnaké, s tým vetrom, dažďom ...krbom.....čím som staršia , milujem hory atd. v každom počasí.

    OdpovědětVymazat
  4. Je pěkné, že je nás víc. Mám ráda i podzimní sychravo a procházky, ze kterých se vracím do tepla k čaji, svíčce a pokud možno dobrému pečivu.
    Mít k procházení ještě mořské pobřeží je můj sen. Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Inka, super fotky! Hned bych je dala na stěnu!!! Markéta

    OdpovědětVymazat
  6. Inko Já to mám taky tak nastavené.Libuji si v tom nevlidnu.A nekazí mi náladu.Val.

    OdpovědětVymazat
  7. Mne vadí asi viac vietor ako dážď. A že ho tu v našom meste máme požehnane dní do roka, to je fakt :-( Tie fotky priam lákajú k moru aj v zlom počasí. Nádherné. Pred pár dňami hovorili v telke o tom, aké percento z dovolenkových dní môže byť v tej-ktorej destinácii daždivé počasie. Medzi krajinami, kde by teoreticky mala byť dovolenka bez dažďa, bol aj Cyprus. Bohužiaľ, ja som vychytala čierneho Petra a jednu dovolenku na Cypre som strávila hlavne pri takomto rozbúrenom mori :-( Takže aj s dažďom to mám tak, že len nech ho zase nie je až príliš veľa :-)

    OdpovědětVymazat
  8. V jednom naprostém nečase jsem před lety na podzim dorazila do muzea Karla Čapka ve Strži.

    Nebyl tam nikdo na celém světě, ale kustodka mě chválila, že já jsem tam správně,
    že mistr spisovatel byl přesně stejný melancholik.

    Takže Karel, ty a já = to jsem ale dobrá parta, že ... ?!? ... :o)

    OdpovědětVymazat
  9. To teda jo!!! ... skvely pribeh moc diky! Inka

    OdpovědětVymazat
  10. Venku prsi a je nevlidno. A ja prave ctu tvuj pribeh. ... Nadherne!!! Jdu si zapalit svicku a udelat caj :-) dekuji za pohlazeni na dusi !

    OdpovědětVymazat