středa 3. července 2019

Natural High





... tedy my jsme tomuto místu začali říkat  " u surfařů ".

Tolikrát jsme jeli přes most na druhý ostrov, až jednou si říkáme, co tam asi je za tou dunou... a za dunou nááádhera! A asi jen10 min jízdy od našeho domku.

Od té doby,  co jsem kdysi propadla snowboardingu, windsurfingu apod. je surfařský a boardový svět mému srdci velmi blízký, i když aktivně už nic z toho nedělám... celá ta atmosféra kolem těchto sportů, včetně jejich fashion style je takovou moji celoživotní láskou.

No a tady jen tak koukneme za dunu a vynoří se surfařský ráj, úchvatný surf club a největší surf shop, jaký jsem kdy viděla... atmosféra úžasná, prostor nekonečný...

Poprvé jsme sem zajeli jen na skok cestou do Francie, potom ještě několikrát, protože o kousek dál jsem našla pláž a beachclub mých snů, takové místo, co prostě sedne...

o tom zase někdy příště...


















velmi těžko se dá popsat speciální krása tohoto místa. 






všechny ty barvy, struktury dřeva, monstrózní prostor, geniální kombinace zdánlivě nekombinovatelného... krása...































































spousty relaxačních pelechů s výhledem na moře...


















































































mega pláž máme sami pro sebe... ale je před sezónou, v létě to tady vypadá jinak. Zažili jsme státní svátek a prodloužený víkend a najednou všude plno lidí. Takže já do Holandska určitě jen mimo sezónu.








































hezký den,

i.
















5 komentářů:

  1. Inko, sice v tomto příspěvku nemáte foto své domácí kávy, ale přesto, chci se už dlouho zeptat v čem si ji doma připravujete? Máte vždy tak pěkně našlehané mléko. Děkuji za odpověď a hezké léto :-))

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veroniko, mám starý mizerný kavovar a ještě k tomu na kapsle... mlého šlehám na něm... je to Tchibo, ale kapsle nic moc, chuťě mizerné... chtěla bych vyměnit za něco kvalitnějšího... pokud kapsle tak určitě nespresso... i když každé kapsle je docela barbarská káva, ale je to taaak pohodlné a zkrátka hned :)

      Vymazat
  2. ta atmosféra a radost skrze fotky prostupuje, je to nabíjející

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná atmosféra. Vždy si umíte s dětmi najít nádherná místa, Inko.

    OdpovědětVymazat
  4. Inko,krásné fotečky,krásné místo.Hezky si užijte léto s dětmi.Marťa.

    OdpovědětVymazat