čtvrtek 19. února 2015

úhly pohledu....

        mohou být různé na cokoliv... Mám ráda focení interiéru z neobvyklých úhlů pohledu... A tak mě dnes ráno Annika našla,  jak ležím na zemi pod dřezem s foťákem a ptala se " maminko co to tady děláš?"  "Víš je dobré světlo, tak fotím hrnce... "

nechápavě koukala...

Kdyby přišel Gabo, tak řekne " mami co tady zase blbneš"

....no myslím, že děti se se mnou nenudí....

Fotky pel mel z dnešního rána...



 krásný večer,

i.

5 komentářů:

  1. Presne k tomuto som dnes prisla,. . chodim si po nasom malom domceku,a uz ho v hlave fotim,akoze na blog,ale je tak maly,. . mala obyvacka s kuch.kutom,aj s jedalnou. . .ako pre babiky,rozmyslala som kam by som vyliezla,aby tie fotky neukazali interier skreslene a vystihli to ,co pekne na tom mieste pocitujem. . . a potom mi to prislo:bolo by pekne najst uhol,bud leziac,zo zeme,alebo v ktorom je nejake miestecko, farebny akcent dobre osvetleny. . ved velakrat len tak pohladim tehlu,ked prichadzam z vesania pradla z vonku,mrknem na miesta,ktore maju caro,alebo su jednoducho pre mna tu doma pekne,vytvarane s laskou. . Toto citim aj z tychto fotiek .Ta biela je fakt dobra!

    OdpovědětVymazat
  2. Vraciam sa sem velmi,velmi smutna,hla aj taky ucinok moze mat interier,foto. . . ,nadychujem sa tu v tejto cistej,harmonickej,bielej,s hrejivym drevom, , , balzam . . A.V.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi u vás líbí... Přesně tento styl bydlení mám ráda a je vidět, že tam opravdu bydlíte / žijete :-) Když fotím, tak taky ráda detaily, takže chápu Vaše úhly pohledu :-) Co je to prosím s Eiffelovkou? Nějaký plakát / obraz?
    Hezký den
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  4. je to fotka na plátně 200x 140cm Ikea asi deset let zpátky....hezký večer... I.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný blog, nádherné bydlení ...... jsem nadšená a unešená ...... těším se zase někdy příště ...... Marki

    OdpovědětVymazat